Ingrediente:
Blat
•4 oua
•100 gr zahar
•90 gr faina
•20 gr amidon
•20 gr cacao
Mousse:
• 300 ml smantana
•280 gr bomboane Baci
•100 gr ciocolata topita
Ganache:
•100 gr bomboane Baci
•50 gr ciocolata
•100 ml smantana
Mod de preparare:
1.Pentru blat mixam ouale cu zaharul, adaugam faina,amidonul si cacao pana omogenizam totul.
2.Turnam compozitia intr-o tava mica si o bagam la cuptor la 170 de grade timp de 45 de minute.
3.Intre timp ne ocupam de mousse . Topim ciocolata impreuna cu 200 gr praline Baci , pe baie de aburi. Separat batem frisca foarte bine, dupa care adaugam ciocolata topita si racita si 80 gr praline tocate marunt.
3.Dupa ce tortul e gata, il lasam la racit, dupa care il taiem pe jumatate, punem crema intre blaturi si bineinteles acoperim si tortul cu acest mousse.
4.Pentru glazura incalzim smantana lichida, o punem peste ciocolata si praline si amestecam pana obtinem o glazura perfecta.
5.Turnam glazura peste tort si ornam cu capsuni.
Pofta buna!