Produse GiorgioMare Rețeta Săptămânii

Bruschete cu ciuperci și brânză provola


INGREDIENTE

  • 8 Feli de pâine
  • 100gr – Mix de ciuperci
  • 100gr – Brânză Provola
  • 2buc – Căței de usturoi
  • Ulei de măsline extravirgin
  • Sare

MOD DE PREPARARE

  1. Se adaugă într-o tigaie uleiul de măsline și se rumenește usturoiul, apoi se scoate și se adaugă ciupercile.
  2. Se condimentează cu sare și se fierbe câteva minute
    Între timp, prăjiți ușor feliile de pâine și puneți-le deoparte.
  3. Puneți feliile de pâine prăjită pe o tavă de copt, aranjați ciupercile pe fiecare felie și terminați cu brânză feliată.
  4. Se pune la cuptorul preincalzit pentru cateva minute sau in orice caz pana se topeste partial branza.
  5. Poftă bună!