INGREDIENTE
- 300gr – Hamsii
- 100gr – Pesmet
- 50gr – Grana padano razuit
- 50gr – Pecorino romano
- 1buc – Ou
- Patrunjel
- Ulei de floarea soarelui
- Sare și piper
MOD DE PREPARARE
-
Luăm hamsiile și le tăiem în bucățele mici.
-
Clătiți-le sub jet de apă și apoi puneți-le într-un recipient, adăugând următoarele ingrediente: pesmet, sare, grana, pecorino, patrunjel, piper și ou peste hamsii și se amestecă totul.
-
După ce ați amestecat totul cu mâinile, faceți niște chiftele și le treceți într-un vas în care avem pus pesmetul. Pune-le pe o tava și se lasă la frigider jumătate de ora.
-
După ce a trecut timpul, luăm o tigaie antiaderentă și turnăm uleiul pe care îl vom încălzi. Prăjim chiftelele și le usucăm pe hârtie absorbantă.
-
Poftă bună!