Produse GiorgioMare Rețeta Săptămânii

Chiteluțe din hamsii


INGREDIENTE

  • 300gr – Hamsii
  • 100gr – Pesmet
  • 50gr – Grana padano razuit
  • 50gr – Pecorino romano
  • 1buc – Ou
  • Patrunjel
  • Ulei de floarea soarelui
  • Sare și piper

MOD DE PREPARARE

  1. Luăm hamsiile și le tăiem în bucățele mici.

  2. Clătiți-le sub jet de apă și apoi puneți-le într-un recipient, adăugând următoarele ingrediente: pesmet, sare, grana, pecorino, patrunjel, piper și ou peste hamsii și se amestecă totul.

  3. După ce ați amestecat totul cu mâinile, faceți niște chiftele și le treceți într-un vas în care avem pus pesmetul. Pune-le pe o tava și se lasă la frigider jumătate de ora.

  4. După ce a trecut timpul, luăm o tigaie antiaderentă și turnăm uleiul pe care îl vom încălzi. Prăjim chiftelele și le usucăm pe hârtie absorbantă.

  5. Poftă bună!