Produse GiorgioMare Rețeta Săptămânii

Desert cu colomba

INGREDIENTE
  • 1buc – colomba
  • 500gr – brânză ricotta
  • 50gr – bucați de ciocolată
  • 80g lapte condensat
  • Zahăr pudră
  • Lapte

MOD DE PREPARARE

  1. tapetați vasul cu folie alimentară
  2. Adaugați 2 felii de colomba pe lateralul vasului iar o felie pe fundul vasului, se umezește colomba cu puțin lapte
  3. Într-un alt vas adaugați 500gr ricotta, 80gr lapte condensat, 50 gr bucați de ciocolată și amestecați
  4. Adaugați 2 linguri mari de cremă pe fundul vasului, se acoperă cu o felie de colomba sfărâmată, umeziți cu puțin lapte, se toarnă ce a mai rămas din cremă deasupra, acoperiți cu 2 felii de colomba și folie alimentară.
  5. Utilizați o farfurie ca greutate
  6. Se lasă în frigider 3-4 ore
  7. Presărați zahăr pudră
  8. Poftă bună!