Produse GiorgioMare Rețeta Săptămânii

Carpaccio de bresaola cu rucola si parmezan

INGREDIENTE
  • 200gr – bresaola
  • 70gr – rucola
  • 12buc – rosii cherry
  • O jumătate de lamaie
  • Ulei de măsline extravirgin
  • Sare
  • Parmigiano Reggiano sau Grana Padano

MOD DE PREPARARE

  1. Pentru a pregăti carpaccio de bresaola cu rucola și parmezan, începeți prin a așeza feliile de bresaola pe farfurie, suprapunându-le ușor.
  2. Într-un bol mic, adăugăm 3 linguri de ulei de măsline împreună cu sarea și sucul de lămâie iar apoi amestecăm cu o furculiță.
  3. Apoi se distribuie peste bresaola.
  4. Spălați și uscați rucola, desfaceți-o cu mâinile și aranjați-o în centrul farfuriei.
  5. Spălați roșiile cherry, tăiați-le în jumătate și așezați-le pe părțile laterale ale bresaolei.
  6. Dacă doriți puteți adăugați mozzarella și măsline.
  7. Completați acest aperitiv cu fulgi de parmezan și un strop de ulei de măsline.
  8. Poftă mare!