INGREDIENTE
- 200gr – bresaola
- 70gr – rucola
- 12buc – rosii cherry
- O jumătate de lamaie
- Ulei de măsline extravirgin
- Sare
- Parmigiano Reggiano sau Grana Padano
MOD DE PREPARARE
- Pentru a pregăti carpaccio de bresaola cu rucola și parmezan, începeți prin a așeza feliile de bresaola pe farfurie, suprapunându-le ușor.
- Într-un bol mic, adăugăm 3 linguri de ulei de măsline împreună cu sarea și sucul de lămâie iar apoi amestecăm cu o furculiță.
- Apoi se distribuie peste bresaola.
- Spălați și uscați rucola, desfaceți-o cu mâinile și aranjați-o în centrul farfuriei.
- Spălați roșiile cherry, tăiați-le în jumătate și așezați-le pe părțile laterale ale bresaolei.
- Dacă doriți puteți adăugați mozzarella și măsline.
- Completați acest aperitiv cu fulgi de parmezan și un strop de ulei de măsline.
- Poftă mare!