Produse GiorgioMare Rețeta Săptămânii

Desert Stea din Pandoro si Crema de Mascarpone

Ingrediente:

•Pandoro

•300 gr mascarpone

•200 ml frisca lichida

•100 ml lapte condensat indulcit

•zahar pudra si cacao pentru ornat

•coacaze

Mod de preparare :

  1. Incepem sa feliem pandoro, dupa care fiecare felie o impartim in jumatate si taiem triunghiuri dupa forma acestuia.
  2. Asezam triunghiurile de pandoro pe p farfurie, formand in asa fel o stea.
  3. Pentru crema mixam 300 de gr mascarpone, cu 100 ml lapte condensat indulcit si 200 ml frisca lichida pana se omogenizeaza.
  4. Punem compozitia intr un pos si ornam triunghiurile de pandoro cu aceasta crema.
  5. Deasupra pudram cu zahar si cacao, dupa care ornam cu merisoare.

Pofta buna si Sarbatori linistite !