Produse GiorgioMare Rețeta Săptămânii

Pisica de mare cu sos acrisor

Ingrediente:

-2 fileuri pisica de mare

-ceapa alba

-1 morcov

-1 bucata de telina

-usturoi

-capere

-2 felii de paine

-vin alb

-4 fileuri hamsii

-ulei de masline

-1 lingurita pesto

 

Mod de preparare:

  1. Fileurile de peste se pun la fiert impreuna cu un morcov, o ceapa si o bucata de telina timp de 3 minute.
  2. Intru un bol se adauga feliile de paine, 2 lingurite capere,fileurile de hamsii, usturoi,cimbru si zdrobesc bine.
  3. Se pune la incins putin ulei de masline, se adauga o ceapa taiata felii impreuna cu o lingurita de pesto. Adaugam putin vin alb si sare, iar la final pestele.
  4. Acoperim totul cu sosul de capere si mai gatim cateva minute.

Pofta buna!