O rețetă de „hering cu sos de roșii”. Executarea acestei rețete este extrem de ușoară și necesită o combinație de ingrediente diferite, dintre care ingredientul de bază este hering, Vasul necesită doar puțină atenție pentru un rezultat perfect. Gătiți ceapa iar apoi adăugați roșia și lăsați-o să fiarbă. În acest fel obținem prima parte a rețetei perfect. Sosul de roșii făcut este strălucitor și aromat, iar la răcire va fi adăugat la heringul feliat.
Dificultate: ușor
Timp total: 30 minute
Porții: 1 persoană
INGREDIENTE
- File de hering – 400gr
- Ceapă: 1 buc
- Măsline negre: 10 bucați
- Roșii: 400gr
- Ulei de masline
- Sare
- Patrunjel
- Ardei iute măcinat
MOD DE PREPARARE
(1)Uscați fileurile cu un prosop de hârtie
(2) tăiați fileul în bucați de aproximativ 2cm
(3) Curățați și tăiați ceapa
(4) Tăiați măslinele
(5) Puneți puțin ulei într-o tigaie iar apoi turnați ceapa
(6) Adaugați sare și când sunt puțin fierte adăugați roșiile și puțină apă
(7) Adăugați niște ardei roșu măcinat
(8) Puțin pătrunjel
(9) Lăsați sosul să se răcească, adăugați bucățile de hering și amestecați totul împreună, pentru a avea un gust mai bun este recomandat să îl păstrați la frigider pentru câteva ore.