Dificultate: ușor
Timp de preparare: 20 minute
Porții: 4 persoane
Timp de gătire: 20 minute
INGREDIENTE
- 4 porții de somon GiorgioMare®
- 150 gr de sparanghel GiorgioMare®
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapă
- 120 ml vin alb
- 1 lămâie
- Busuioc după gust
- Ulei de măsline extravirgin după gust
- Sare și piper după gust.
MOD DE PREPARARE
Aduceți o cratiță cu apă la fierbere și spălați sparanghelul înghețat timp de 20 de secunde.
Scurgeți-le și aranjați-le, apoi, într-o tigaie.
Se condimentează cu un strop de ulei de măsline, sare, piper și vin alb.
Puneți porțiunile de somon dezghețate anterior pe sparanghel, apoi adăugați sare și piper.
Asezonează la suprafață cu usturoiul, frunzele de busuioc și lămâia feliată.
Coaceți totul în cuptor la 200 ° timp de 20 de minute. Scoateți din cuptor și serviți încă fierbinte.
Poftă bună!