INGREDIENTE
- 250gr – Linguine cu cerneala de sepie
- 250gr – Sepie curățată
- 400 gr – Rosii decojite
- Un cățel de usturoi
- Busuioc
- Peperoncino
- Sare
- Vin Alb sec
- Ulei de masline extravirgin
MOD DE PREPARARE
- Tăiați sepia în cubulețe.
- Intr-o tigaie puneți puțin ulei de măsline, iar apoi usturoiul lăsați-l să se rumenească
- Se adaugă sepia și puțin vin alb și se lasă să se evapore
- Adăugați roșiile decojite și gătiți aproximativ 30 de minute
- Ajustați sosul cu puțină sare dacă este necesar.
- În apa clocotită adăugați puțină sare, iar apoi linguinele
- După ce linguinele sunt gata, scurgeți-le și adăugațiile în tigaie iar apoi amestecați.
- Presărați deasupra puțin peperoncino și busuioc.
- Poftă bună!