Produse GiorgioMare Rețeta Săptămânii

Linguine cu cerneala de sepie

INGREDIENTE
  • 250gr – Linguine cu cerneala de sepie
  • 250gr – Sepie curățată
  • 400 gr – Rosii decojite
  • Un cățel de usturoi
  • Busuioc
  • Peperoncino
  • Sare
  • Vin Alb sec
  • Ulei de masline extravirgin

MOD DE PREPARARE

  1. Tăiați sepia în cubulețe.
  2. Intr-o tigaie puneți puțin ulei de măsline, iar apoi usturoiul lăsați-l să se rumenească
  3. Se adaugă sepia și puțin vin alb și se lasă să se evapore
  4. Adăugați roșiile decojite și gătiți aproximativ 30 de minute
  5. Ajustați sosul cu puțină sare dacă este necesar.
  6. În apa clocotită adăugați puțină sare, iar apoi linguinele
  7. După ce linguinele sunt gata, scurgeți-le și adăugațiile în tigaie iar apoi amestecați.
  8. Presărați deasupra puțin peperoncino și busuioc.
  9. Poftă bună!