Produse GiorgioMare Rețeta Săptămânii

Tagliatelle cu somon afumat


INGREDIENTE

  • 400 g – Paste făinoase tagliatelle
  • 200 g – Somon afumat
  • Pătrunjel
  • 1/2 Ceapă
  • Smântână de gătit
  • Ulei de măsline extra virgin
  • Sare

MOD DE PREPARARE

  1. Pentru a pregăti tagliatelele cu somon afumat, puneți pe aragaz o cratiță plină cu apă ușor sărată, mai târziu veți avea nevoie de ea pentru a fierbe tagliatelele

  2. Se incinge uleiul de masline extravirgin intr-o tigaie cu ceapa taiata marunt la foc mediu

  3. Adaugati 50 g de somon afumat in tigaia cu ceapa si lasati sa se aromatizeze

  4. Amestecați somonul rămas cu un pahar de smântână

  5. Adaugam somonul amestecat cu smantana in tigaia cu ceapa

  6. Se lasa tigaia la foc mediu pentru ca sosul sa se reduca putin

  7. Fierbeți tagliatellele în apă clocotită cu sare

  8. Scurgeți tagliatellele și transferați-i în tigaia cu sosul de somon afumat

  9. Poftă bună!.