INGREDIENTE
- 400 g – Paste făinoase tagliatelle
- 200 g – Somon afumat
- Pătrunjel
- 1/2 Ceapă
- Smântână de gătit
- Ulei de măsline extra virgin
- Sare
MOD DE PREPARARE
-
Pentru a pregăti tagliatelele cu somon afumat, puneți pe aragaz o cratiță plină cu apă ușor sărată, mai târziu veți avea nevoie de ea pentru a fierbe tagliatelele
-
Se incinge uleiul de masline extravirgin intr-o tigaie cu ceapa taiata marunt la foc mediu
-
Adaugati 50 g de somon afumat in tigaia cu ceapa si lasati sa se aromatizeze
-
Amestecați somonul rămas cu un pahar de smântână
-
Adaugam somonul amestecat cu smantana in tigaia cu ceapa
-
Se lasa tigaia la foc mediu pentru ca sosul sa se reduca putin
-
Fierbeți tagliatellele în apă clocotită cu sare
-
Scurgeți tagliatellele și transferați-i în tigaia cu sosul de somon afumat
- Poftă bună!.